Integritetspolicy

Sekretess – webbaserad behandling av personuppgifter

Denna sekretesspolicy gäller för skrivauppsats.se. Beyond Belief AB (här nedan kallat ”vi” eller ”oss”) är behandlingsansvarig för de personuppgifter som samlas in på denna webbplats.

Personuppgifter som behandlas av oss

Exempel på information som inhämtas:

– Företagsnamn
– Kontaktperson
– Adress
– Telefonnummer och e-postadress
– Information om hur du använder webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besöks, typ av enhet, webbläsarens inställningar och IP-adress.

Så inhämtas informationen:

– Beyond Belief AB samlar in information via formulär på denna sajt. Det är valfritt att tillhandahålla denna information. Om du väljer att inte lämna din personliga information kan vi hindras från att ge dig tillgång till produkten eller tjänsten.

Exempel på formulär:

– Kontaktformulär eller registrering på vårt nyhetsbrev
– Registrering på en gratiskurs, ett webbinarium eller liknande
– Hämtning av till exempel en e-bok, guide, mall, checklista eller liknande
– Köp av kurser, tjänster eller produkter på våra webbsidor
– Kommentarsfält

Syftet med den erhållna informationen:

– Att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
– Att kunna skicka relevant information
– Att kunna kontakta och erbjuda våra produkter och tjänster
– Syftet med den erhållna informationen:
– När du har registrerat dina uppgifter hos oss kan vi på grundval av detta komma att erbjuda gratis tips, e-böcker, guider med mera samt ge dig information om de mest relevanta produkterna och ge dig god kundservice baserat på dina önskemål. Informationen vi lagrar baseras endast på vad du frivilligt ger oss och vi samlar inte in information från tredjeparter.

Så lagras informationen:

Information erhållen via formulär på skrivauppsats.se. Detta lagras i vårt CRM-system i GetResponse, som är det system vi använder för att lagra kunddata och automatisera marknadskommunikationen.

Informationen lagras tills du själv begär att de raderas eller att de har varit inaktiva i 2 år, eller tills vi raderar den på eget bevåg.

Så kan du ta bort din personliga information:

Information raderas på begäran genom att kontakta vårt kundcenter via info@skrivauppsats.se.

Utlämnande av information till tredje part?

Personuppgifterna delas inte med utomstående tredjeparter, om du inte vill använda betalningslösningar från våra underleverantörer som Stripe eller Teachable. Dessa underleverantörer kan behandla personuppgifter på Beyond Belief AB:s vägnar.

Rättigheter

Du som använder vår hemsida har rätt att få tillgång till din personliga information och du har rätt att veta hur de behandlas. Du kan också kräva korrigering, radering och begränsningar vid behandling av den personliga information som vi sparar om dig.

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke och alla uppgifter om dig kommer då att raderas, förutom de som krävs av till exempel bokföringslagen om du är betalande kund.

Om du har klagomål på hur Beyond Belief AB har behandlat och lagrat dina personuppgifter har du rätt att klaga till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på datainspektionen.se.

Undantag

Uppgifter som lagras i samband med köp lagras i enlighet med gällande bokföringslag.

Kontaktinformation

Beyond Belief AB
Box 49049
100 28 Stockholm
info@skrivauppsats.se

Ändringar av denna integritetspolicy

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras och ändras. Se därför till att besöka webbsidan och läsa igenom policyn med jämna mellanrum.